پلي فنول چيست؟ غذاهاي سرشار، عوارض جانبي و چند نكته مهم

۱۴ بازديد

پلي فنول ها نوعي تركيبات شيميايي هستند كه براي سلامتي مفيدند. اين تركيبات داراي خواص آنتي اكسيداني اند و معمولا در سبزيجات، ميوه ها، حبوبات، شكلات، ادويه جات و برخي نوشيدني ها يافت مي شوند. خواص و مزاياي پلي فنول ها به زيست فراهمي (ميزان يك ماده در خون) و همينطور به مقدار مصرف آنها بستگي دارد. بهترين راه براي تامين مقدار روزانه مورد نياز پلي فنول استفاده از مواد غذايي حاوي اين تركيب است.

Ù¾Ù?Û?-Ù?Ù?Ù?Ù?.jpg

چهار نوع اصلي پلي فنول در مواد غذايي مختلف وجود دارد كه عبارتند از:

1-فنوليك اسيد

فنوليك اسيد در انواع سبزيجات، ميوه ها و غلات سبوس دار يافت مي شود. اين اسيد داراي خواص آنتي اكسيداني است و باعث كاهش التهابات و جلوگيري از آسيب ديدن سلول هاي بدن در اثر اكسيداسيون راديكال هاي آزاد مي شود. علاوه بر اين، ديواره هاي روده نيز به سادگي مي توانند اين نوع پلي فنول را جذب كنند.

توصيه مي شود كه از غذاهاي حاوي فنوليك اسيد به طور منظم در برنامه غذايي تان استفاده كنيد. اين مواد غذايي عبارتند از:

  • سيب
  • مركبات
  • توت
  • گيلاس
  • آلو
  • چاي
  • قهوه
  • غلات
  • ذرت

2- فلاونوئيد

فلانوئيدها فيتوشيميايي هايي هستند كه خواص آنتي اكسيداني و ضد التهابي دارند. اين تركيبات كه اكثرا در ميوه ها و سبزيجات وجود دارند گاهي اوقات به نام بيوفلاونوئيد هم شناحته مي شوند و به شكل مكمل هاي غذايي يا گياهي به فروش مي رسند. فلانوئيدها به چند گروه تقسيم مي شوند كه عبارتند از:

...

براي مطالعه ادامه متن به لينك زير رجوع نماييد:

پلي فنول چيست؟ غذاهاي سرشار، عوارض جانبي و چند نكته مهم

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.